La Federació d’Ateneus de Catalunya impulsa la 2a Trobada Nacional d’Ateneus, que tindrà lloc els dies divendres i dissabte 18 i 19 d’octubre de 2019, a Tàrrega. La programació d’aquesta segona jornada, compta amb una activitat prèvia la nit de divendres: la projecció del documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’ amb la presència del seu director, Sergi Sandúa (Nosotros Films), i una nit de tapes. Dissabte, hi haurà els actes oficials, i la presentació de les conclusions del 6è Congrés d’Ateneus. , amb la foto de família. Al migdia, hi haurà la visita cultural amb dues rutes, la ‘Ruta Pedrolo’ i la ‘Ruta Casc Antic’, i el dinar a l’espai merCAT. La tarda vindrà carregada amb dues activitats potents: l’activitat lúdica amb el Kahoot per equips, que requerirà de telèfons mòbils. Finalment, a les 19h, una de les actuacions del cicle ‘Nostrades’, a l’Ateneu de Tàrrega amb entrada lliure. Hi actuarà Xavier Baró, Lo Pardal Roquer, El Fill del Mestre Àngel Andreu i Meritxell Gené.Preu, inscripcions i reserves en el link adjunt