Ja tenim aquí la Festa Major de Sentmenat! Del 29 d’agost al 2 de setembre, el poble es transforma per gaudir d’uns dies plens de gresca!Rialles, jocs, actuacions de tota mena, esport, foc, ball  i, per acabar, un final de festa amb el castell de focs d’artifici. Us animem a tots i totes a participar de la festa. Des del Coro us convidem a gaudir-ne.  El dissabte 31 d’agost i el diumenge 1 de setembre, dins dels actes de la festa, el Coro ofereix teatre familiar de la companyia  Scandal Max. Veniu a veure el seu espectacle Circool. També el dia 31 i hi haurà partides simultànies d’escacs, sardanes , marató de Country i exhibició de Balls Llatins i de Saló. El dia 1 de setembre hi haurà torneig d’escacs i  les havaneres amb la Guingueta a Cal Milionari. Podreu tastar un bon cremat! Us desitgem una gran Festa Major 2019!