El pròxim 16 de setembre s’estrena a la Filmoteca de Catalunya el documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’, una producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya i Nosotros Films, que fa un recorregut per la història dels ateneus a través de cinc etapes ben marcades (l’inici, el creixement, la politització, la repressió i reorganització i la recuperació, la crisi i la reinvenció), amb els testimonis d’algunes persones rellevants del món ateneístic, i que compta amb la presència del nostre president en Josep Permanyer i del nostre soci i amic en Jaume Verdaguer, així com La Patilla i La Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca, com una de les entitats participants.El director del documental, Sergi Sandúa, serà l’encarregat de presentar el documental, que es projectarà tot just després d’un breu parlament del president de la FAC, en Pep Morella.A més a més, la Federació d’Ateneus de Catalunya rebrà el pròxim 16 de setembre el reconeixement de la Generalitat de Catalunya, per la seva aportació al món de la cultura i la cultura popular a través de les gairebé 180 entitats federades per tot Catalunya. Durant aquest acte es presentarà l’eina per mesurar l’impacte social als ateneus. L’acte estarà presidit per l’Honorable consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga i clourà amb un aperitiu i una cova de cava pels assistents.TINGUEU EN COMPTE QUE …Si ets soci/a o simpatitzant del Coro i vols assistir gratuïtament a l’acte i el passi del documental, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: info@secretariadelcoro.cat o bé passa per secretaria de dilluns a divendres de 18 a 21h o inscriu-te directament en l’enllaç adjunt.Més informació