El pròxim mes de setembre iniciem una nova activitat anomenada Taula de Debat, volem recuperar un dels valors dels Ateneus, que és el debat i la conversa.Tal com diu la definició d’Ateneu: Es caracteritza per una clara voluntat de servei públic. Oferint formació i dedicant-se a difondre la cultura, la ciència, la llengua, l’esport, els debats de política, la literatura o la filosofia. Moltes vegades compten amb una biblioteca, un cafè i un teatre on s’hi podien veure representacions de tot tipus.L’objectiu d’aquesta nova secció formada per tot un seguit de persones amb interessos diversos i un de comú … dinamitzar aquest nou espai d’opinió, debat i conversa, on es tractaran temes d’actualitat, d’interès social i local, es buscaran ponents que siguin coneixedors del tema a tractar i que ajudin als assistents a crear la seva opinió. Les sessions es faran a El Salonet i tindran periodicitat mensual, el tercer dijous de cada mes, l’horari de 19:30 a 21:30 h. No caldrà inscripció prèvia per a l’assistència. i com es diu en aquestes ocasions, El Coro no es fa responsable de l’opinió del conferenciant. Us hi esperem