El grup de Joves de l’Aula de Teatre del Coro participara el proper dissabte a la 11a edició de la trobada de teatre social per a joves, Deslimita’m, organitzada per ImpactaT i la Fundació La Roda, que reuneix des del 2008, durant un matí, damunt d’un mateix escenari, els joves que participen en el projecte Actuem! DESLIMITA’M, és la única mostra d’aquestes característiques que es fa a Catalunya i a l’Estat espanyol. Els joves comparteixen a la mostra les seves experiències creatives amb els altres grups del projecte i amb tothom que vulgui apropar-se a les seves realitats, unes realitats que es reflecteixen en cada una de les peces de 15 minuts que representen i que han preparat durant el curs. Els joves mostren així a l’escenari tota la feina feta i els coneixements adquirits en els tallers de teatre social i de l’Oprimit i expressen amb veu pròpia les seves reflexions sobre el seu propi món i el món que els envolta. Des del 2008 s’han fet deu edicions de la mostra, els últims cinc anys al Teatre Artèria i després Teatre BARTS, al Paral·lel de Barcelona. Deu edicions que han comptat amb la participació de més de 700 joves de 10 poblacions diferents i un públic total de prop de 3.500 persones.