La Mireia Pacual ens presenta els nous tallers de teatreEs tan beneficiós el teatre per als infants; i no ho dic jo, sinó que ho diuen experts educadors i grans pedagogs…els petits i les petites desenvolupen la seva imaginació i la seva expressió oral i corporal d’una manera molt semblant com quan juguen entre ells al pati de l’escola. El teatre, entre altres moltes més coses, aporta creativitat i expressivitat a tots els nens i nenes.El teatre és un element fonamental per expressar-nos i socialitzar-nos, ens ajuda a tenir un coneixement més profund de les nostres expectatives, pensaments i accions. El teatre és una eina fantàstica per descobrir coses de tu que encara et queden per descobrir, per compartir-ho amb amics i amigues, i sobretot, per dir ben alt i fort que tu també tens moltes coses ha dir. Jove si vols arriscar-te a provar un nou teatre, vine a veure’ns al Coro. Sigues valent/a , que t’hi esperem!! Comencem a partir del 14 d’octubre