La 26a caminada pels entorns de Sentmenat ens portarà cap al nord del terme municipal i el terme de Caldes de Montbui.Sortirem de la plaça de la Vila cap al parc de la Riera, creuarem el pont de Castellar i passarem per sota del Castell i Can Fruitós fins a trobar el camí de Can Senosa. Després per un camí en pujada anirem fins a la urbanització de Guanta on trobarem el control de l’esmorzar. Seguirem fins a la font Falsa. Entrarem al terme municipal de Caldes de Motbui. A partir d’aquí continuem en pujada fins al cim de la serra Llisa. Tot seguit baixem fins a l’indret anomenat “alzina de la Jeia” i seguirem fins trobar el segon control. Continua la baixada i després en pla fins al collet de Català, som de nou al terme municipal de Sentmenat. Seguim fins al Pla de les Absoltes fins al collet del Manquet i agafarem un corriol que ens portarà al tercer control. Després seguim en baixada fins a Can Fruitós, el Castell i fins arribar a “El Coro” on trobarem el control d’arribada.