Anem tard, si es veritat el butlletí de gener surt tard, i no per falta de noticies o activitats, tot el contrari.   Estem encarant un il·lusionant 2015, veient com ja s’apropa la darrera etapa de la restauració del edifici, però no ens equivoquem, encara queda molta feina per fer i molts diners per aconseguir si volem assolir el repte de que abans d’acabar l’any pugem concloure la restauració total del edifici de la Societat Coral i que Sentmenat gaudeixi d’un teatre com es mereix.  Ens trobem en els moments mes intensos i us necessitem a tots i totes cadascú amb la mesura de les seves possibilitats, ja qui podrà fer de paleta, o col·laborar en el manteniment de les xarxes socials o tantes coses que amb una entitat centenària com la nostra cal fer. L’edifici de la Societat Coral es va construir amb voluntariat, s’està restaurant i rehabilitant amb voluntariat, es gestiona amb voluntariat i tindrà un futur pròsper gracies al voluntariat! Tot som Coro! Una bona manera d’ajudar es fent augmentar el nombre de socis i sòcies de l’entitat, convideu a qui teniu a prop a participar de l’entitat degana de Sentmenat