Durant els dies de la festa major de Sentmenat el vestíbul de la sala d’actes romandrà obert per poder veure penjades les noves rajoles de la 2a fase de la campanya econòmica “Operació Rajola” per obtenir recursos per les obres de restauració de la Sala d’Actes.Us convidem a visitar-la i a veure el gran nombre de persones, entitats, empreses, institucions que estan ajudant a que l’objectiu iniciat de restauració integral del edifici de El Coro sigui una realitat.
Si encara no tens una rajola, ara es un bon moment per comprar-ne una i col·laborar per que Sentmenat pugui tenir un digne espai cultural, amb un teatre on puguem gaudir de qualsevol tipus de mostra artística, cinema, teatre, música, … un espai que haurà estat reconstruït amb els valors més importants per una societat, el voluntariat, la participació, l’esforç, la col·laboració.
Agraïm a tothom que hi ha participat i a qui encara no s’ha decidit, us hi esperem!