Sentmenat acull el primer Festival Internacional de Cinema que es fa al municipi. Sí, sí, tal com ho sents!!!: glamour, alfombra vermella, estrelles, premis… tot els ingredients de qualsevol festival de cinema reconegut i apreciat. Prepareu-vos perquè la cosa “va de cine”!!!!. Així que us esperem a tots al nou espectacle “Krispetes”  amb les millors gales, i a gaudir!…Aquest és el primer espectacle que el Cor Jove estrena enguany. Des de principi de temporada, el grup ha compaginat els assajos per a la creació i producció de Krispetes amb actuacions a diverses localitats amb alguns dels espectacles del seu repertori: “Llàgrimes al desert”, “Divertimento”…La direcció de l’obra, la creació, la idea original, el guió i l’arranjament del repertori, són de Toni Santiago, actual director del Cor Jove, junt amb Luc-Olivier Sánchez.Sessions:Dissabte 16: a les 21h al teatre del Coro de SentmenatDiumenge 17: a les 18h al teatre del Coro de Sentmenat Preu: 8 euros no socis, i 5 euros socis i canalla