Hem arribat a les 161 rajoles!Felicitats a tothom per la fita aconseguida. El dia de la Rajola va fer augmentar el marcador fins al número 161, una xifra capicua que de ben segur anirà augmentant les properes setmanes. Ja hi ha 161 rajoles amb les inscripcions i dibuixos que fan referència a diversitat de coses: a una família, un grup d’amics, un comerç, una institució.   El Coro va engegar la campanya de la Rajola l’any passat amb el doble objectiu de comptar amb l’ajut dels sentmenatencs en les obres de rehabilitació del vestíbul d’accés al teatre, i donar l’oportunitat a tothom qui ho desitgés de deixar la ‘seva emprempta’ a les parets del coro, comprant una rajola i personalitzant-la.   Molts dels sentmenatencs que diumenge es van acostar a l’stand del Coro van comprar la rajola i la van decorar in situ. D’altres van emportar-se-la per a decorar-la a casa amb tranquil·litat. Totes les opciones són vàlides, fins i tot la tercera alternativa: la d’indicar la inscripció o el dibuix que s’hi vol posar i encarregar la seva elaboració a la comissió d’artesans del Coro, formada expressament per a això.   Diumenge el marcador no parava de céixer, primer durant el matí, a la Fira del Cargol i després, a la tarda, durant el Ball de Plaça.   L’afluència de gent a la parada del Coro va ser continuada durant tot el matí, tot i el canvi de lloc obligat per la pluja. El taller de decoració va començar el dia a la Plaça de la Vila, però ja a primera hora va haver de canviar de lloc i eixoplugar-se al pavelló, entre els stands de la Fira del Cargol. A la tarda, es van mantenir dos punts d’atenció de compra de rajoles: l’un a la Fira, i  l’altre al Ball de plaça, al pavelló de Can Sorts.   El dia de la Rajola va estar amenitzat per Miquel Cullell i el Vicenç Vilardell, un duet divertit i gamberro que anava informant de l’evolució del marcador i de la pròpia campanya de la rajola entre els estands i el públic de la Fira del Cargol. A la tarda, al Ball de plaça, van continuar el ‘show’ i van arribar a quedar-se en ‘gallumbus’ enmig de la pista del pavelló de Can sorts en un divertit gag de canvi de vestuari entre l’un i l’altre.   Propera diada-taller al Coro per qui tingui pendent decorar la rajola   Abans de l’estiu, hi ha previst organitzar una propera jornada-taller al Salonet del Coro per aquells qui desitgin decorar la rajola i encara no ho hagin fet, o bé no l’hagin adquirit encara. Us mantindrem informats.