El Cor Jove continua oferint els seus espectacles fora de Sentmenat i de cara al mes d’abril prepara una actuació solidària amb el poble de Níger a través d’una de les associacions catalanes que hi treballa: D-Níger. L’espectacle serà a Barcelona i, en aquesta ocasió, el cor oferirà ‘Divertimento’, l’obra estrenada l’any passat que ofereix un recorregut àgil i fresc per un munt de cançons populars i tradicionals de diferents cultures, amb una posada en escena teatral, descarada i divertida.D-Níger, l’Associació Catalana per la cooperació i el desenvolupament de la població de Níger, és una associació sense ànim de lucre que està constituïda per persones amb experiència en el camp de la Cooperació i projectes de Desenvolupament i Solidaritat internacionals. Més informació a www.dniger.catPodreu veure un tast del Divertimento a http://vimeo.com/35416962