Els d’aquest any han estat uns Pastorets inèdits perquè han comptat amb el protagonisme exclusiu d’un bon grapat d’alumnes de secundària i de nens d’entre els 4 i 11 anys. En total, han estat 40 infants i joves que han participat a la versió reduïda dels Pastorets de J.M. Folch i Torres el dia de Sant Esteve a la sala d’actes del ‘Coro’. Una mostra de teatre juvenil i infantil que ha comptat amb la direcció de Vicenç Vilardell  i on els personatges principals d’en Rovelló, el Satanàs, …etc. han estat interpretats per una quinzena de joves d’educació secundària d’entre 12 i 14 anys. Les fúries de l’infern han estat el paper reservat als més petits – i no tan petits- d’entre 4 i 11 anys. Des de fa cinc anys la Secció de Teatre del ‘Coro’ ha recuperat la vella tradició de portar a escena per Nadal i Sant Esveve els Pastorets en les seves versions tradicionals. Aquest any, la nova proposta va tornar a fer les delícies d’una Sala d’Actes plena de gom a gom.