Sota el nom d’Operació Rajola, el Coro vol engrescar els sentmenatencs perquè comprin una de les rajoles que decoraran les parets del vestíbul del teatre, ara en fase de rehabilitació. Des de fa pocs dies, si passeu pel vestíbul, podeu veure una mostra de com quedaran les rajoles ‘personalitzades’ amb el nom o el dibuix que cada família o persona desitgi. “L’Operació Rajola” ha de servir per a recaptar fons per a continuar les obres de rehabilitació de l’edifici, i anima els qui ho desitgin a deixar la seva emprempta al a l’entitat i comprar i, posteriorment decorar, una rajola del Coro. El dia 22 d’abril, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, farem la jornada per decorar les rajoles per qui vulgui dibuixar-hi o posar-hi alguna cosa. El procés és molt senzill perquè es tracta de ‘rascar’ amb un punxó el que hi vulgueu gravar. Després farem la cocció al forn i estaran llestes per ‘entapissar’ la paret.Què és “L’Operació Rajola”?Una campanya que va néixer l’abril del 2001 i que s’allargarà durant fins l’abril del 2012 per recollir fons per a les obres del CoroCom hi puc col·laborar?Comprant una de les rajoles del Coro. N’hi ha de quatre mides, segons l’aportació que s’hi vulgui fer: 30, 50, 70 i 100 eurosCom la puc comprar?En l’estand que muntarem en els actes assenyalats del poble i cada tarda, a la secretaria del Coro o bé, fent un ingrés al compte corrent i enviant un mail al Coro informant del tipus de rajola que heu adquirit.Me la quedo, la rajola?No! Al que la compri li donem un comprovant i el “Dia de la Rajola”, que farem pels volts de Sant Jordi, el 22 d’abril, podrà venir al Coro i personalitzar-la, fer-hi el dibuix que vulgui o posar-hi el nom que vulgui. Després les courem totes al forn i ja estaran llestes per posar-les a la paret. Tanmanteix, qui vulgui fer-ho antícipadament a casa i portar la rajola decorada el dia 22 d’abril, també ho pot fer. Només ho ha de demanar a la secretaria del Coro.Quan la decorarem?En una única jornada que farem el 22 d’abrilI si no la vull decorar?No passa res, hi posarem el que ens diguis, o senzillament, la deixarem en blanc.Fins quan tinc temps?Durant els propers mesos pots fer la compra. Però no t’adormis, que les parets s’acaben!!! Baixa al vestíbul, i mira-ho!!!