El Coro ja ha conclòs la nova fase d’obres que es va proposar aquest gener de 2011, després que l’any passat fos l’any de la remodelació del cafè i, posteriorment, la del Salonet. Des de primers d’any i fins ara, les obres realitzades han canviat completament la cara del vestíbul del teatre. L’accés al teatre s’ha convertit en un espai diàfan i molt gran, i  compta amb nou lavabo pels qui usen la sala de música o participen de les activitats que setmanalment es fan al teatre. A banda de la remodelació del vestíbul, una obra de dimensions considerables ja que ha comportat intervenir en tota la planta de baix de l’edifici, s’ha acabat també la terrassa del cafè, un espai que s’ha convertit en un racó acollidor i molt sol·licitat tant per clients com per socis de l’entitat. Així mateix, l’escala d’accés que va del vestíbul a la terrassa també s’ha construït, encara que de moment no està accessible.El terra del nou vestíbul del teatre manté la mateixa línia decorativa que el del cafè,  que combina el blanc i el negre imitant un tauler d’escacs. En la planta de baix, però, el negre ha canviat pel blau. El vestíbul és precisament l’espai que quedarà decorat amb les Rajoles que els socis i sentmenatencs hagin comprat i que decoraran i personalitzaran durant “El dia de la Rajola”, aquesta tardor vinent.Les obres s’han pogut dur a terme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona (50.000 euros) i de l’Ajuntament de Sentmenat (30.000 euros). També han comptat amb la participació incansable de la “La Patilla”, el grup de socis que treballa desinteressadament en la remodelació de l’edifici des de fa cinc anys.