Sota el nom d’Operació Rajola, el Coro vol engrescar els sentmenatencs perquè comprin una de les rajoles que decoraran les parets del vestíbul del teatre, ara en fase de rehabilitació. “L’Operació” ha de servir per a recaptar fons per a continuar les obres de rehabilitació de l’edifici, i anima els qui ho desitgin a deixar la seva emprempta al a l’entitat i comprar i posteriorment decorar una rajola del Coro. Què és “L’Operació Rajola”?Una campanya que s’allargarà durant tot el 2011 per recollir fons per a les obres del CoroCom hi puc col·laborar?Comprant una de les rajoles del Coro. N’hi ha de quatre mides, segons l’aportació que s’hi vulgui fer: 30, 50, 70 i 100 eurosCom la puc comprar?En l’estand que muntarem en els actes assenyalats del poble i cada tarda, a la secretaria del Coro o bé, fent un ingrés al compte corrent i enviant un mail al Coro informant del tipus de rajola que heu adquirit.Me la quedo, la rajola?No! Al que la compri li donem un comprovant i el “Dia de la Rajola”, que farem pels volts de la Festa Major, podrà venir al Coro i personalitzar-la, fer-hi el dibuix que vulgui o posar-hi el nom que vulgui. Després les courem totes al forn i ja estaran llestes per posar-les a la paret.Quan la decorarem?En una única jornada que farem pels volts de la Festa Major i que anunciarem amb temps.I si no la vull decorar?No passa res, hi posarem el que ens diguis, o senzillament, la deixarem en blanc.Fins quan tinc temps?Durant els propers mesos pots fer la compra. Però no t’adormis, que les parets s’acaben!!!