Des de mitjans del passat mes de novembre, i gràcies als plans d’ocupació +45 del Servei Català d’Ocupació, hem pogut incorporar un nou treballador a la Societat Coral. És un veí de Sentmenat, en Josep Margenat, qui assumeix les funcions de conserge i responsable del manteniment del dia a dia de tots els espais del Coro. Li donem públicament la benvinguda i esperem poder comptar amb el seu ajut i professionalitat per poder tenir el Coro en perfecte estat.
Amb ell ja són 4 les persones que treballen perquè la Societat Coral pugui funcionar dia a dia.

Amb la creació d’ocupació i prioritzant els veïns i veïnes de Sentmenat és la nostra manera d’agrair i retornar els ajuts que com entitat rebem i que són part dels impostos de tots els sentmenatencs i sentmenatenques.

El Coro és un motor cultural, però també un motor econòmic.