El professor d’ESADE, Joan Riera, emprenedor amb una àmplia experiència docent i empresarial ens aportarà una visió fresca, optimista i pràctica del moment actual, i algunes claus per afrontar les dificultats de la crisi Per a què serveix una crisi? Amb quina actitud cal afrontar-la? És el moment de ser prudents o agosarats? En un context de recessió, és veritat que s’obren noves oportunitats? Aquestes són algunes de les qüestions que Joan Riera tractarà a la xerrada que tindrà lloc al Coro el  divendres 15 d’abril, a partir de les 20h del vespre.Un pedacet d’història, el que ens ha tocat viure, on l’empenta i el coratge fan possible capitalitzar oportunitats en l’àmbit de les grans companyies així com en el de l’emprenedor individual. Coneixerem les noves regles de joc d’aquest nou entorn, i com tot canvi genera noves oportunitats que cal saber detectar i capitalitzar de cara a l’organització del futur o la fi de la crisis: Ara o mai! Nens de l’escola de Can Sorts aporten la seva visió El tret de sortida de la xerrada serà la lectura d’una de les redaccions fetes pels nens de l’escola de Can Sorts, que amb motiu de la ponència de Joan Riera aportaran la seva particular visió sobre la qüestió de la xerrada. El Coro continua el cicle iniciat al desembre Amb la conferència d’en Joan Riera, el Coro continua aquest abril el cicle de xerrades que amb periodicitat bimensual -sense data prefixada- organitza al llarg d’aquest 2011. L’objectiu d’aquestes xerrades és contribuir al debat social sobre qüestions que afectin d’alguna manera Sentmenat i el seu teixit associatiu i aportar nous punts de vista i coneixements per tal d’enriquir-lo.