La Societat Coral es troba en un moment molt important de la seva historia, la finalització del projecte de rehabilitació total de les obres del edifici de la seva seu social. Aquesta rehabilitació s’ha aconseguit amb l’ajut de tothom, socis i sòcies, empreses i industrials de Sentmenat, Ajuntament, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i sobretot per un grup de voluntaris i voluntàries, la Patilla, que amb la seva dedicació dissabte darrera dissabte, des de fa 7 anys, han fet possible aquest gran projecte, tan important  no només per la Societat Coral sinó també per Sentmenat, doncs amb el seu esforç i dedicació han aconseguit que tots els sentmenatencs i sentmenatenques puguem gaudir en un futur molt proper d’un espai cultural i escènic de primer nivell, l’únic teatre del poble.Per aquest motiu, donat que sou socis i sòcies d’aquesta entitat us agrairem que participeu d’aquest acte, simbòlic, solemne, de participació i sobretot … important pel funcionament de la vostra entitat.   Us esperem el proper divendres 10 DE JULIOL A LES 21:00 h