Un any més, el passat més d’abril es va celebrar el tradicional Ball de Plaça de Sentmenat, enguany amb un petit augment de parelles respecta l’any passat.Varem gaudir d’una bona tarda, tot i la pluja que va complicar la feina de la Brigada Municipal, això si,  gracies a la seva col·laboració i compromís en pocs minuts es va canviar d’ubicació, poden començar quasi puntuals en el Pavelló Textil Besos.   Encara que es evident, no volem deixar de fer menció a totes les persones que han col·laborat amb que un any més, el Ball de Plaça fos una realitat i un èxit participatiu, com per exemple a les i els mestres que han amb paciència i esforç han portat tots els assajos, els balladors i balladors, voluntaris/es de El Coro, la Brigada i Tècnics de l’Ajuntament, i com no els nostres comerciants A LA VINYA, BACCHUS, CAL CAMILO, CAL MIQUEL, CAL VIVET, CASA ANGELINA, CASA MASTRONS, EL TALL PETIT, ENTREDOLÇ, LA FRUITERIA, PAPERERIA MABI, REGALS CRISTINA, REGALS MAITE, SASTRERIA VERDAGUER, VISTA ÒPTICA i  que gracies amb ells varem fer dues fantàstiques paneres … Moltes Gracies a tothom!!   Ara ja només ens queda esperar un any per tornar-ne a gaudir