Els propers dissabte 13 i diumenge 14 de juny es farà la 31a caminada Sentmenat – Montserrat, la tradicional excursió nocturna que s’inicia a la nostra vila i acaba al monestir benedictí.La sortida serà a les 20:00h. Ja es poden fer les inscripcions presentant correctament complimentat el full d’incripció que podeu trobar al Coro, als establiments habituals i en els documents asjunts.Les inscripcions es poden fer cada tarda de 18 a 20h a la secretaria del Coro i els divendres al Salonet del Coro a partir de les 22h. Fins el dia 9 de juny es pot fer l’ingrés de la inscripció al compte corrent de ‘Caixa Guissona’: 3140 0001 95 0011965600. El preu pels socis és de 13 euros sense autocar i 17euros amb autocar. Pels no socis és de 18 i 22. Per a més informació podeu consultar document adjunt o adreçar-vos al Coro a les tardes.Nota important: Els que feu l’ingrés al compte corrent, tenim nou compte. No és el mateix d’anys anteriors.