120 assistents a la Primera Vetllada Musical al Castell de SentmenatS’ha celebrat en el marc de la iniciativa endegada pel Grup d’Amics del Museu Arxiu que pretén dinamitzar i promoure el valor històric i paisatgístic del Castell   El Grup d’Amics del Museu Arxiu, amb l’objectiu de revitalitzar i posar en valor el Castell de Sentmenat, va organitzar el passat dissabte al Castell de Sentmenat la primera Vetllada Musical al Castell. En aquesta primera edició, es va comptar amb l’actuació del Cor de Sentmenat de la Societat Coral qui va interpretar una selecció de peces d’entre els diferents espectacles de la seva trajectòria. La jornada va acabar amb un piscolabis ofert per a les 120 persones aproximadament que van acudir a aquesta original cita i que té vocació de continuïtat, ja que els organitzadors preveuen una nova activitat ja entrada la primavera.   L’Ajuntament de Sentmenat es mostra molt satisfet amb aquesta iniciativa que pretén donar visibilitat al Castell i va implicar-se en l’activitat tot encarregant-se de la il·luminació interior i exterior del Castell, com també d’aclimatar-lo.   Nota de premsa de l’Ajuntament de Sentmenat.Autor Fotografia: Ajuntament de Sentmenat