Diumenge 5 d’octubre a les 12:30 s’inicia una nova etapa a “El Cafè de El Coro” Els nous gestors han sortit del concurs que va finalitzar el 15 de juliol passat i són en Paco i la Montse, i no l’equip del Romaní que en un primer moment vam anunciar. Després d’una primera tria, van quedar 2 opcions, les dues ens oferien prou garanties per poder dur a terme la gestió del Cafè. Va ser molt difícil optar per una de les dues candidatures, però al final ens vam decidir per l’equip de El Romaní :el fet de ser restauradors d’un local emblemàtic del poble, va pesar molt en la decisió final. Però un cop triada i anunciada aquesta opció va arribar el moment de signar el contracte i ens vam trobar que,  a causa de qüestions personals, només podien venir la meitat de l’equip de El Romaní. Com no era aquest el tracte que s’havia pres, es va fer una reunió d’urgència de la Junta de la SCOLGS i es va decidir per majoria donar la gestió a la segona de les primeres opcions que havia quedat finalista. Esperem que els socis/es i clients habituals de El Cafè, gaudeixin d’aquest espai tan emblemàtic de Sentmenat que volem que sigui com la vostra segona casa.