Desprès de donar-hi moltes voltes ja hem trobat un logotip que representi l’esperit del cicle El Petit Coro. El logotip l’hem fet amb la tipografia Anna Vives. L’Anna Vives, una noia amb la Síndrome de Down que ha creat la seva pròpia tipografia de lletra. L’objectiu d’aquesta iniciativa de l’Anna, que també vol representar tot un  col · lectiu, és aconseguir difondre-la i potenciar els valors associats a la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats. L’Anna va començar a treballar la seva lletra amb un equip de persones al setembre del 2011 aconseguint, un any més tard, la seva digitalització alfabètica apta per escriure en qualsevol ordinador. Els recursos econòmics que s’obtenen de la tipografia i dels productes amb la lletra Anna es destinen a finalitats socials, concretament alBOX21.   Us convidem a visitar la seva web i a utilitzar i difondre aquesta tipografia.   Gracies Anna Vives.