En nombre de Jaume Carbonell i Margenat Enviado el: sábado, 04 de enero de 2014 23:14 Para: El Coro Sentmenat Asunto: Agraïments Quinto Solidari de NadalBenvolguts amics,   Com ja sabeu, l’Assemblea ha organitzat enguany el Quinto Solidari de Nadal que es va celebrar els passats 25 a 29 de desembre a la Societat Coral, a benefici de la campanya de joguines de la Creu Roja Joventut “Cap infant fora de joc”.   Els resultats van ser extraordinaris perquè la gent de Sentmenat es va bolcar solidàriament en ajut dels mes febles. En total es van recaptar 879,63 Euros que van ser immediatament ingressats al compte de la Creu Roja per ser esmerçats en la compra de joguines de la present campanya de Reis.   Des de l’Assemblea Territorial de Sentmenat de l’ANC volem expressar el nostre agraïment a totes les persones, institucions i entitats que han fet possible la celebració i èxit del Quinto Solidari de Nadal de 2013: La Societat Coral, l’Ajuntament de Sentmenat, l’Associació de Comerciants de Sentmenat, els comerciants que han donat els regals del quinto, els simpatitzants i membres de l’ANC que han col·laborat en tasques diverses (lloros, hostesses, etc.) i membres de la junta del Coro que s’han posat molt amablement a la nostra disposició.   A tots ells moltes gràcies pel suport rebut!   Sentmenat, 5 de gener de 2014   Junta de l’AT de Sentmenat (ANC). Assemblea.cat   PS.Us preguem que feu extensiu aquest agraïment als membres de la vostra junta i al tauler d’anuncis per als socis.