Benvolgudes i benvolguts,Des que vam ser escollits com a nova junta, l’abril passat, aquesta és la primera vegada que ens dirigim a vosaltres per carta, i ens fa il·lusió explicar-vos què hem fet fins ara, què volem fer, i on hem invertit voluntats, projectes i moltes hores.   “El Coro” és una entitat que, en aquests moments, funciona gràcies a tres motors: l’activitat vital de les seccions, l’administració i la reconstrucció de l’edifici, i cada una d’elles és part fonamental.   Un programa d’actes anual, distribuït per a tot el poble   Pel que fa a l’activitat vital de El Coro, el de totes les seccions, estem en un moment molt fructífer: Hem reforçat la comunicació interna i externa de les activitats a través dels plafons de la façana i la vitrina del cafè.  Tenim més actius que mai el Facebook, el Twitter i el butlletí del web, i a més, hem editat un petit Programa d’actes de tot l’any que s’ha repartit per tot el poble.   I què volem fer més? Continuem donant suport a les activitats socials del poble, participant si se’ns reclama, hem fet el dia de portes obertes, hem iniciat una intensa  programació en teatre, concerts, ball amb orquestra, hem impulsat la coral infantil i juvenil i……. mil coses més. Volem continuar en aquesta línea, que no és poc, i aconseguir que augmenti l’assistència als actes que organitzem.   Ja som 800 socis!   Hem aconseguit una vella aspiració: que tothom que faci una activitat El Coro en sigui soci. I per això hem arribat als 800 socis!!! La proporció dels socis que fan activitats és del 30%. I per ara, no hem hagut de modificar la quota.   I què volem fer més? El nostre següent objectiu és racionalitzar i sistematitzar la comptabilitat per fer més lleuger tot el procés de gestió, des del cobrament de les quotes fins a les inversions i les despeses que se’n deriven. Volem descarregar les tasques administratives de la secretaria per tal de poder centrar-nos en allò que és important: escoltar, atendre i cuidar el soci.       Arribem al moll de l’os: la rehabilitació del TEATRE   Com bé sabeu, la nova junta te integrat tot l’equip de “La Patilla”, la secció que fa més de 5 anys que ens dediquem a la reconstrucció de l’edifici, i hem continuat les tasques de recuperació amb força: ·         Hem refet la façana i hi hem instal·lat plafons d’anuncis ·         Hem recuperat un fanal igual als antics existents ·         Hem reforçat el forjat del Salonet ·         El Vestíbul d’entrada al Teatre s’ha acabat amb la col·locació de les rajoles, que són un mirall de la implicació del poble amb l’entitat ·         Hem reconstruït la calefacció de gasoil de la Sala d’Actes, adaptant-la a la normativa vigent   I què volem fer més? Doncs arribem al moll de l’os: el TEATRE. Aquesta és l’última fase de la reconstrucció  integral de El Coro. Tot just l’hem pogut iniciar amb la col·locació de portes d’emergència i la readaptació de les finestres que facilitaran la construcció de les noves llotges. Ens fa especial il·lusió afrontar aquesta última fase d’obres perquè ens sentim hereus d’aquell grup d’avis i besavis que, sobrats d’entusiasme fa 120 anys van comprar un solar de 1100 m2 al rovell de l’ou del poble i, en pocs anys, van construir-hi dos edificis: amb tanta visió de futur, que a dia d’avui, encara en gaudim i estimem. Us hi esperem, poc o molt, i quan calgui!!   I és en aquest sentit, en memòria dels qui ens han transmès aquest llegat i recuperant el seu esperit, que us fem una crida a tots els socis a col·laborar -tothom hi és benvingut!- en aquesta última fase de RECONSTRUCCIÓ  DEL TEATRE. Per petita o gran que sigui la col·laboració, hi teniu lloc: US NECESSITEM!!   Tal com diu el llibre sagrat del Messies: “si has de triar entre dos camins, tria el que tingui cor, no t’equivocaràs mai”. I en això estem:  El Coro, hem triat el camí que ens guia el cor: Vine a Fer Coro!   Us hi esperem!   Us desitgem un Bon Nadal a tots.   Josep Permanyer Argelaguet President de la Societat Coral