Després d’un procés participatiu amb més d’un centenar d’aportacions ciutadanes i passar el tràmit d’aprovació en sessió plenàriaEl passat dimarts dia 10 el President de la Societat Coral, en Josep Permanyer, va assistir a una jornada a la Sala ECUS en la qual l’alcaldessa Núria Colomé va presentar els resultats del projecte que ha conclòs amb l’entrada en vigor de l’Ordenança de Convivència Ciutadana de Sentmenat. Colomé va explicar que aquest acte de retorn i explicació de l’Ordenança és un “gest de compromís amb la setantena de persones que van participar en el procés participatiu a través del Fòrum de la Convivència, les bústies d’opinions i el correu electrònic”. La presentació va comptar amb dues parts, d’una banda, es van exposar les conclusions al voltant del procés de propostes i suggeriments rebuts i, de l’altra, van plantejar-se les grans línies que caracteritzen la nova Ordenança de Convivència Ciutadana.   L’objectiu fonamental de l’elaboració i aplicació d’aquesta Ordenança és el de millorar el bon veïnatge a través de les actituds cíviques, l’ús adequat de l’espai públic i el respecte per l’entorn. El text íntegre de la mateixa es pot consultar ja al web sentmenat.cat i, també, s’ha distribuït un llibret a cada casa on hi apareixen de manera il·lustrada diverses situacions que ara es troben regulades per la nova normativa aprovada pel consistori.   La realització d’aquest projecte ha comptat amb el suport i col·laboració de la Diputació de Barcelona.Regidoria de Mitjans de Comunicació i TurismeAjuntament de Sentmenat