El proper diumenge dia 13 d’octubre es farà la caminada familiar al Corredor i el Montnegre.La sortida serà a les 8:30 hores des del Parc de la Riera (davant l’OKB).El trasllat fins a Sant Feliu es farà amb cotxes particulars.Es tracta d’una caminada matinal i només cal portar esmorzar.La caminada te una llargada de 10 km i un desnivell de 300 m.
L’inici de la sortida serà a Can Draper (a la vora de Sant Celoni)
El recorregut va per la Vall d’Olzinelles.
Què veurem?  El Pou de Glaç, la Font i basses de la Pega, l’Alzina de la Pega (3,5 mts de diàmetre i més de 35 metres d’alçada), el Pollancre d’Olzinelles (+3 mts de diàmetre i més de 26 mts d’alçada), la Rectoria de Sant Esteve d’Olzinelles, el Roure del Quintà, el Cedre de Can Valls, ….
Zona boscosa i molt frondosa……………val la pena!!!! Per més informació consultar document adjunt o trucar als telèfons 696 810 521 Carme – Jaume.