El proper diumenge 2 de juny, des de les 11 del matí fins les 7 de la tarda, es celebra al parc de la Ciutadella de Barcelona la 36ena Tamborinada, Festa Major de les entitats de la Fundació La Roda, de la que en forma part la secció Petit Coro de la Societat Coral.Esteu convidats a gaudir d’espectacles de tot tipus, pallassos, animació, festa escuma, titelles, màgia, cultura popular, … tallers, … i moltes més sorpreses. L’accès és gratuït i adaptat, a més també hi ha espectacles amb intèrpret de llenguatge de signes.Sentmenat no només hi és present amb la Societat Coral sinó també amb els nostres estimats artistes sentmenatencs, com la Contacontes Rosa Fité amb l’espectacle Contes al Rebost i el Petit Mag amb el seu espectacle Mag&cie’n.Tothom hi és convidat!!Podeu trobar més informació a www.fundaciolaroda.cat