El proper diumenge 26 de maig es farà la caminada familiar a Tavertet.El trasllat fins a Tavertet es farà amb cotxe particular.Hora de sortida: 8:00 al Parc de la Riera
Distància: 8,5 km. Desnivell: 300,00 m.
Recorregut: Casa de la Corbera, balmes de la Corbera Vella, balma del  Castell de La Fossa, Pont de Baumadestral, Balma dels Carlins, mas de La Serra, prats de Serradavall, camí de la Fontanella, casa del Crous, Roques del Miolar i casa de La Corbera.
En aquest petit indret de la Catalunya oriental es barregen constantment els boscos espessos amb els estimballs, els miradors de formidables panoràmiques, oberts als quatre vents, amb les fosques i humides clotades. Passarem per antigues balmes troglodítiques, curioses formacions roqueres, verticals canals per davallar els cingles, centenaris masos carregats d’història, …