7 colles i 122 balladors i balladores, ens han regalat el tradicional Ball de Plaça acompanyats de la Cobla Sabadell.La pluja no ens ha permès que ens reuníssim a la plaça de la Vila per ballar i veure’ls ballar, i ens hem hagut d’aixoplugar al Pavelló Tèxtil Besós.7 mestres han emprat el seu temps i coneixements a fer recordar els punts i les coreografies als balladors i balladores, i els n’han ensenyat als nous per tal de mantenir viva aquesta tradició tan arrelada a la nostra Vila i al Vallès.Cal fer esment de l’augment de participants a la Colla Jove, fet que ens fa sentir orgullosos dels joves del nostre poble que no donen l’esquena a les tradicions de cultura popular i que ens garanteixen la continuïtat.També hem de remarcar la sorprenent versió que la Colla Casats va fer amb la canço “Waterloo” del grup Abba; innovant les tradicions és la millor manera de garantir-ne el futur. Han deixat el llistó molt alt i ja estem esperant amb delit quina serà la sorpresa de la propera edició!!Hem d’agrair la col·laboració de l’Ajuntament, de Cal Camilo i l’Associació de Comerciants, així com de totes les persones que de manera altruista ajuden en l’organització de la festa.