Si encara no ho has fet, diumenge tens l’oportunitat. Pots participar a la Campanya de la Rajola i contribuir a la rehabilitació de l’edifici del Coro. Diumenge és el dia “R”, el dia de la Rajola en el qual podràs decorar la rajola que hagis còmprat o bé comprar-la, si cncara no ho has fet. Per ara gairebé un centenar de sentmenatencs ja han adquirit una des les rajoles que decorarà el vestíbul d’accés al teatre de l’edifici, ara en fase de rehabilitació, però la campanya encara continua oberta. Durant tot el matí del diumenge, qui ho desitgi podrà ‘encarregar’ o decorar directament la rajola escollida. El procés és molt senzill perquè es tracta de ‘rascar’ amb un punxó el que hi vulgueu gravar. Després farem la cocció al forn i estaran llestes per ‘entapissar’ la paret.Pot adquirir una rajola en blanc qui ho desitgi: un comerç, una empresa, una entitat, una colla, la família i posar-hi el nom i el dibuix que es desitgi. Qui no vulgui decorar-la, ens pot dir què hi vol posar i ens n’encarregarem nosaltres. Els preus de les rajoles van segons la mida: 10×10 cm ….30 eruros 15×15 cm …..50 euros 10×20 cm …..70 euros 20×20 cm ….100 euros Donc això… ja has pensat què hi posaràs?