Serà la quarta vegada que el Cor Jove fa l’espectacle ‘Ànima’ i en aquesta ocasió és fora de Sentmenat, a Sant Quirze del Vallès. Pels qui no vàreu poder venir a l’estrena, el 18 de desembre passat, dia de l’estrena, ni al gener, durant les dos actuacions més, ara teniu l’última oportunitat de veure ‘Anima’. L’obra es fa en un espai emblemàtic: el Teatre La Patronal de Sant Quirze del Vallès a les 18h, i val 5 euros. Sota la direcció de Toni Santiago i amb Luc-Olivier Sanchez al piano, “Ànima” és la nova proposta de la coral jove que, en aquesta ocasió, canvia de registre i ofereix un format tenyit de sentiment i d’emocions. L’obra barreja diverses disciplines artístiques: imatge, dansa, text i música en una unió que crea una atmosfera sutil i gairebé sensual, que busca commoure i despertar sensacions diverses en el públic.