Prepara l’agenda i agafa el fluorescent: l’Operació Rajola ja té data! El 22 d’abril, coincidint amb el Ball de plaça i la celebració de Sant Jordi, el Coro farà la festa central de venda y decoració de les rajoles que decoraran les parets del vestíbul del teatre, ara en fase de rehabilitació.La jornada serà el dia principal de la campanya per a recaptar fons per a continuar les obres de rehabilitació de l’edifici, amb la compra d’una rajola. La iniciativa anima els qui ho desitgin a deixar la seva emprempta a l’entitat i comprar i, posteriorment decorar, una rajola que formarà part d’un gran mural a les parets de l’entrada del teatre. Els qui ja han comprat la rajola, podran venir i decorar-la o ‘personalitza-la’ amb el nom o el dibuix que es desitgi. El taller es farà a les portes de l’entitat i s’allargarà matí i tarda. Qui s’hi acosti per adquirir una rajola, podrà decorar-la immediatament i deixar-la preparada per coure, primer, i per a enganxar a la paret, posteriorment.No us n’oblideu! Hi teniu reservada l’entrada ;-)