La secció de teatre del Coro estrenarà el sainet “Gente bien”, de Santiago Rusiñol, el diumenge 25 de març a les 18h. Es tracta d’un divertit vodevil  bilingüe que es va estrenar per primera vegada el 18 d’octubre de 1917 al Teatre Novedades de Barcelona.”Gente bien”, dirigida per Florenci Pla, és un divertiment amb un fons de burla cap a la nova burgesia industrial que sorgia a la Barcelona del modernisme. És una obra de teatre per riure, passar-ho bé i, alhora, de burla social. Apta per a tots els públics (nens, joves, adults, avis, àvies… gent que no ha anat mai al Teatre i gent que hi va cada dia).L’experta en Rusiñol, la professora Margarida Casacuberta en justifica l’estil: “D’acord amb la concepció del teatre com a fris costumista o com a bisturí de determinades tares socials, quan Rusiñol es va decidir a fer comèdia sobre l’aristocràcia a Catalunya, per força li havia de sortir una sàtira com Gente bien, de la mateixa manera que, quan va convertir la burgesia barcelonina en protagonista de la seva obra, el resultat havia de ser L’auca del senyor Esteve.” Us n’avancem els protagonistes:DONYA ANITA, Ma Antònia ArmengolSOR LOURDES DE FÀTIMA, Maria Vinyets.COMTE DE RIEROLA (MANUEL), Ricard MorrosMAJORDOM, Josep Manel Martínez SabéCOMTESSA DE RIEROLA, Mònica AlonsoDON ENRIC DE PALAU de PLEGAMANS i SOLITAR, Joan Giralt .DOCTOR ROCAROL, Joan Simón SENADOR, Quim CortillaSENADORA, Helena CarbonellMARQUESA DE CASAVELLA, Ma José ReyesJORGE, Vicenç VilardellELVIRA, Marta Rimblas .BARONESSA DE MIRAPEIX, Marta CodinaBARONET DE MIRAPEIX, Montse Correa.Un REPÒRTER Florenci PlaTramoia: Quim Cortilla, Joan Giralt, Florenci PlaVestuari i complements: Maria Cuscó, Maria Rosa PararedaMoblam: Museu arxiu de SentmenatMaquillatge: Anna Sans i Sílvia SolàPerruqueria: Rosa SorianoIl·luminació i so: Pep VilardellDecorats: Josep Pascual, Maria Cuscó, Joan CrousRegidors d’escena: Encarna, Florenci PlaComunicació i administració: Joan GiraltAdaptació: Joan MonellsDirecció: Florenci Pla