El proper dia 20 de novembre es farà la 22a Caminada pels Entorns de Sentmenat. La sortida serà a les 8h del matí des de la plaça de la Vila. La caminada, que té uns 18 km de recorregut, està previst que es faci amb unes 5 hores, de manera que el control d’arribada altre cop a la plaça de la Vila s’obrirà a les 12h i es tancarà a les 15h de la tarda. No cal portar esmorzar ja que la inscripció l’inclou. L’esmorzar  es farà al control 1, a Pedra Santa, amb unes bones botifarres del poble, vi, cafè i galetes per agafar forces per al camí. Al llarg del camí, tampoc hi faltarà la famosa llimonada i unes mandarines per fer passar la set. Aquest any el trajecte de la caminada serà en direcció sud-est, la ruta travessa la part baixa del municipi i a més, passa pels termes municipals de Polinyà i Sabadell. La ruta d’enguany deixarà el poble pel carrer de la Poca Farina, atravessant la riera i passant per Can Vilar. Després seguirà fins les piscines i travesserà la carretera de Polinyà per Can Mas, i anant cap a la carretera de Sabadell i vorenjant-la, arribarà a Can Morera. El camí seguirà fins arribar a la urbanització de Pedra Santa, des de la qual es podran contemplar les masies de Can Montllor de Baix i Can Cladelles. Aquest serà el punt d’esmorzar, i després, la ruta continua fins a les cases del Poblenou i el torrent de Can Mauri. La caminada passarà per la urbanització de Can Canyameres, per la carena de Can Palau, i tornarà al poble pel camp de futbol