Aquest dimecres 28 de setembre s’obren les inscripcions per al Ball de Plaça de 2012, que enguany se celebrarà pels volts de Sant Jordi, el 22 d’abril. L’edat en que s’inicia la primera colla és a partir dels 3 anys (P3). La segueixen diverses colles infantils, la de joves (17-20 anys), la de promesos (25 en amunt), i la de casats (sense límit d’edat). Qui ho desitgi ja es pot inscriure cada tarda a la secretaria del ‘Coro’, entre les 17,30 i les 20,30h.De cara a l’organització d’enguany, es faran dues reunions per a informar els pares dels balladors i balladores dels dies i l’horari setmanal dels assajos. El proper dia 10 d’octubre, un cop estiguin tancades les inscripcions, es farà la primer reunió informativa  a la sala d’actes de la Societat Coral, a les 17:30h, dirigida als pares dels nens que tinguin edats compreses des de P3  fins a 4rt de primaria. La segona reunió informativa es farà el dia 14 d’octubre, i aquesta serà per als pares dels nens de 5è i 6è de primària a les 20:00h.La ballada d’aquest anys està prevista pel 22 d’abril de 2012 a la plaça de la Vila, i l’anada a Monstserrat es farà el 27 de maig. Cal recordar que les classes són gratuïtes pels socis del Coro, mentre que els no socis han d’abonar un total de 20 euros per tot el curs a la secretaria de la societat coral.El Ball de Plaça és una de les tradicions populars més antigues de Sentmenat i agrupa cada any uns 150 balladors i balladores de totes les edats, que assajan gràcies a la dedicació incondicional d’una desena de professors i ajudants.