El Cor Jove presenta aquest dissabte dia 2 de juliol l’espectacle musical “Divertimento” a les 20h del vespre al teatre del Coro. L’espectacle defuig el format convencional del cant coral i ofereix un recorregut àgil i fresc per un munt de cançons populars i tradicionals de diferents cultures, amb una posada en escena teatral, descarada i divertida. “Divertimento” és una successió de situacions de caire còmic, amb el cant coral com a fil conductor, on el més important és el sentit de l’humor, la sàtira i les situacions esperpèntiques que ens ofereix cada peça musical.El concert serà conjunt amb la Societat Coral Il.lustració Artística de Sant Quirze del Vallès, que presentarà un repertori propi. Aquesta és l’actuació de tornada de l’intercanvi que les ambdues corals van fer el mes passat i en el que el cor sentmenatenc va interpretar el musical ‘Mongetes’, estrenat el Nadal al municipi.L’espectacle “Divertimento” s’inclourà també en la programació de la Festa Major de Sentmenat, a primers de setembre.Us hi esperem a tots!Dissabte: 2 de juliolHora: 20h del vespreA fer què:  a divertir-vos amb “Divertimento”