l proper diumenge 3 d’abril celebrarem una Arrossada de germanor al Coro oberta a tot el poble. Es farà amb la col·laboració i impuls de totes les seccions de l’entitat. La jornada servirà per a compartir una estona entre els qui formem part d’aquesta entitat, altres entitats del poble i constatar l’evolució de la nova fase de les obres. L’àpat coincidirà amb l’inici de L’Operació Rajola: la campanya d’aquest 2011 dirigida a recaptar fons per als treballs de la construcció del nou vestíbul del Teatre i d’ampliació de  la terrassa del Cafè. Els tiquets estaran a la venda fins el dia 30 de Març als següents puntsPapereria MabiCal VivetRegals Cristina (joieria)Drogueria MorenoSecretaria del Coro de 17 a 19 hores tarda Tenen un preu de 15 euros.El lloc de l’arrossada serà el Pavelló 1 de Maig i l’hora les 14:00