Aquesta és la nova proposta de Dansa Oriental al Coro: es vol convidar a les Dones del poble, a que es trobin i comparteixin en un espai de confiança i gaudeixin del moviment, creativitat i feminitat. Objectius: *      Conèixer l’origen, elements i beneficis de la Dansa Oriental *      Practicar i realitzar els moviments bàsics correctament. *      Aplicar els coneixements adquirits en una coreografia bàsica. *      Gaudir de la fluïdesa i sensualitat dels moviments femenins. Nº de sessions: Entre 8 i 10 sessions Duració : 1h i 15 min. Estructura de la sessió: *      Escalfament – meditació: Seqüència d’exercicis per tal de centrar-nos, estirar els músculs i moure les articulacions. *      Seqüències o pautes de moviment: que aniran variant de sessió a sessió segons l’evolució del treball. (aprenentatge de moviments bàsics, dissociació del moviment, coordinació, braços, etc.) *      Coreografia: Aplicació dels moviments o combinacions en una coreografia. *      Tancament o relaxació: Exercicis de respiració, estiraments i relaxació per tal de cuidar el nostre cos i finalitzar la sessió amb el sentiment de benestar. No són necessaris coneixements previs de Dansa.  Cost: Socis 25€/mes      /     No socis 30€/mes Tots els Dimarts a les 18:15 i a les 20:30 a la Sala de Música del Coro. Aquest dia i horari és provisional, estem oberts a nous horaris dins el possible. Així, el taller s’iniciaria el Dimarts 29 de Març a les 18:15 Contacte i inscripcions: Nur Shandara 654 47 83 44Coneixes els Beneficis de la Dansa Oriental? Degut al ritme de vida de la societat en que vivim, la dona es veu obligada a compaginar moltes responsabilitats alhora. Aquest fet pot comportar una sobrecàrrega i, així, afectar negativament a la nostra salut i estat de benestar. La dansa del ventre és terapèutica, ajuda a la dona a alliberar totes aquestes tensions d’ una manera divertida i amena, realitzant al mateix temps un exercici físic suau i molt beneficiós pel cos, la ment i les emocions.Beneficis Físics: Proporciona una completa tonificació muscular: sobretot a la zona de la base pèlvica (sòl pèlvic), abdominals inferiors i el perinné així:

     Millora la postura corporal (evitant i/o millorant rigidesa en les articulacions i dolors d’esquena)
     Prevé, disminueix o resol la incontinència urinària.
     Ajuda a la preparació pel part i recuperació post-part.
     Afavoreix a tenir una vida sexual molt més gratificant
     Suavitza o elimina els dolors menstruals, en regula els cicles
      Afavoreix el trànsit intestinal i tots els mecanismes d’eliminació, disminuint la retenció de líquids.
     Millora la circulació i la pressió sanguínia.
     S’afinen panxa, cintura, caderes i glutis; estilitzant la figura.Beneficis psicològics i emocionals:

     Millora l’ estat anímic: quan ballem, el nostre cervell produeix endorfines, que afavoreixen els estats de relaxació i benestar interior.
     Augmenta  l’autoestima, poc a poc es van produint desbloquejos emocionals i es van recuperant la seguretat i amor propi.
     Facilita un estat de benestar disminuint fins a fer desaparèixer l’ansietat, tensió o estrés, gràcies al treball de control de la respiració i a la descàrrega tònic -emocional mentre ballem.

     Millora l’atenció, coordinació, memòria  i comunicació

     Desperta la Creativitat, Feminitat i Sensualitat presents a la natura de la dona.

En definitiva, la dansa del ventre a part de ser un art bellíssim i dels més antics que existeixen, ens aporta molts beneficis. No existeix edat, pes o mides per a iniciar-se en aquest art, l’únic requisit és ser dona. Així doncs, a ballar!!